فلفل قرمز و حقایقی جالب از آن و اثرات  آن بر سلامتی

 

 

  1. مواد مغذی
  2. ویتامین ها و مواد معدنی
  3. ترکیبات گیاهی
  4. فواید
  5. سقوط

فلفل های چیلی (Capsicum annuum) میوه گیاهان فلفل Capsicum هستند که به دلیل عطر و طعم گرم آنها قابل توجه است.

آنها اعضای خانواده کابین شبانه هستند ، مربوط به فلفل زنگ و گوجه فرنگی. انواع مختلفی از فلفل های فلفل قرمز وجود دارد ، از جمله گیاه کائنن و جالاپیو.

فلفل های چیلی در درجه اول به عنوان ادویه مورد استفاده قرار می گیرند و می توان آنرا پخته یا خشک و پودر کرد. فلفل قرمز فلفل قرمز به عنوان پاپریکا شناخته می شود.

کپسایسین اصلی ترین ترکیب فعال زیستی گیاه در فلفل های فلفل قرمز است که وظیفه داشتن طعم بی نظیر و تند آنها و بسیاری از مزایای سلامتی آنهاست.

در این مقاله همه چیزهایی را که باید در مورد فلفل های چیلی بدانید به شما می گوید.

ارزش غذایی
حقایق تغذیه ای برای 1 قاشق غذاخوری (15 گرم) فلفل قرمز خام ، تازه و قرمز (1 منبع معتبر) است:

کالری: 6
آب: 88٪
پروتئین: 0.3 گرم
کربوهیدرات: 1.3 گرم
شکر: 0.8 گرم
فیبر: 0.2 گرم
چربی: 0.1 گرم
خلاصه
فلفل های چیلی مقداری کربوهیدرات را تأمین می کنند و مقدار کمی پروتئین و فیبر نیز به آن می دهند.
ویتامین ها و مواد معدنی
فلفل های چیلی سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی مختلف هستند.

با این حال ، از آنجا که آنها فقط به مقدار کم خورده می شوند ، سهم آنها در مصرف روزانه شما بسیار کوچک است. این میوه های تند دار .

همچنین باید بدانید که آجیل ها نیز مانند فلفل قرمز طبع بسیار گرمی دارند .

ویتامین C. فلفل های چیلی در این آنتی اکسیدان قدرتمند بسیار زیاد هستند ، که برای بهبود زخم و عملکرد سیستم ایمنی بدن بسیار مهم است.
ویتامین B6. خانواده ای از ویتامین های B ، B6 در متابولیسم انرژی نقش دارند.
ویتامین K1. همچنین به عنوان فیلوکینون شناخته می شود ، ویتامین K1 برای ه شدن خون و استخوان ها و کلیه های سالم ضروری است.


ارگانیک ها فلفل ,قرمز ,ویتامین ,چیلی ,مواد ,فلفل قرمز ,دارند ویتامین ,مواد معدنی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

وبلاگ ویژن پلاست IPBSES جشن گریه پیام موزیک|جدیدترین موسیقی های روز جهان مسابقات کانتر استریک 1.6 فروش فالور فروشگاه اینترنتی خرید راحت آرش دانلود ۩๑..:::شکوفه های کویری:::..๑۩